ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ο Κιλπάτρικ και οι άλλοι

Παναθηναϊκός: Ο Κιλπάτρικ και οι άλλοι

Η διαφορά που υπήρξε στις επαφές με τον Σον Κιλπάτρικ και οι εναλλακτικές λύσεις οι οποίες εξετάζουν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της συνέχειας της σεζόν και τις δύσκολες αναμετρήσεις οι οποίες ακολουθούν.(VIDEOS).

Το "τσιπάκι" έχει γυρίσει για τα καλά στον Παναθηναϊκό καθώς από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ρικ Πιτίνο οι "πράσινοι" μετρούν δύο νίκες, βγάζοντας μάλιστα στο παρκέ το μέγιστό της ενέργειας τους Αυτό άλλωστε έπαιξε και τον μεγαλύτερο ρόλο στην επικράτηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αλλά η συνέχεια στην EuroLeague παραμένει δύσκολη κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες πέρα από το κομμάτι της ψυχολογίας που έλειπε από την ομάδα του "τριφυλλιού" έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία και σαφώς όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουν περισσότερα πράγματα στην τακτική την οποία θ' ακολουθούν οι "πράσινοι".

Με τον τρόπο που θέλει ν' αγωνιστεί η ομάδα του πάντως, μοιάζει δεδομένο πώς ο Παναθηναϊκός θα ενισχύσει το ρόστερ του εφόσον βέβαια, καταλήξει σε κάποια περίπτωση η οποία θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά, όχι απλά για να γίνει προσθήκη. Αυτό άλλωστε, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ο Πιτίνο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Αμερικανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών κυρίως για την περιφέρεια. Μία εξ αυτών που ήταν στις πρώτες θέσεις, είναι ο 28χρονος (υψ.1.93) γκαρντ Σον Κιλπάτρικ ο οποίος είναι απόφοιτος του Σινσινάτι και τελευταίος του σταθμός στο ΝΒΑ ήταν οι Chicago.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποιες επαφές με την πλευρά του Κιλπάτρικ, ωστόσο παρατηρείται διαφορά σε όσα ζητάει ο Αμερικανός παίκτης, προκειμένου να παίξει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο σημαίνει πώς τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα προχωρήσει εκτός αν υπάρξει επαναπροσέγγιση το επόμενο διάστημα. Η αλήθεια είναι, πώς στον Παναθηναϊκό έχουν κι άλλες λύσεις στη λίστα τους, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Αυτές τις ημέρες πάντως, προτεραιότητα για τους "πράσινους" έχει το ματς με τον Ολυμπιακό κι εκεί θα εστιάσει ο Πιτίνο και οι παίκτες του από την Τρίτη (1/1) όπου θα συγκεντρωθούν ξανά στο ΟΑΚΑ. Με δεδομένο ότι το “τριφύλλι” έχει μείνει πίσω στην κατάταξη πρέπει να κάνει νίκες εκτός έδρας, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

AP Photo/Charles Rex Arbogast





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ