EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του στη EuroLeague

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη σημερινή (12:00) γενική συνέλευση των ομάδων-μετόχων που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει τις θέσεις του και τις αντιρρήσεις του αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην EuroLeague.

Τις προηγούμενες ημέρες το Sport24.gr σας είχε παρουσιάσει αναλυτικά όσα πρόκειται να συμβούν αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού στη EuroLeague και τη διαφαινόμενη παραμονή του, ωστόσο η σημερινή γενική συνέλευση που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις 12 το μεσημέρι, είναι καθοριστική για να λυθεί ο γρίφος.

Για πρώτη φορά οι "πράσινοι" θα αναλύσουν τις θέσεις και τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να αποχωρήσουν. Με στοιχεία, αριθμούς και πρόθεση να... ανατρέψουν την τάση που υπάρχει και να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση. Στην πράξη, αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο, αφού το κοινό μέτωπο των δέκα ομάδων - μετόχων είναι συμπαγές και δεν φαίνεται ικανό να "ραγίσει" σε καμία των περιπτώσεων.

Γι' αυτόν αλλά και αρκετούς ακόμα λόγους η παραμονή στην EuroLeague μοιάζει να είναι το πλέον πιθανό σενάριο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, απαιτείται αγώνας δρόμου για να προκύψουν ραγδαίες αλλαγές και να χωρίσουν Παναθηναϊκός και EuroLeague.

Όπως και να έχει στο αγωνιστικό τμήμα περιμένουν τις όποιες εξελίξεις, ώστε να προχωρήσουν με πιο έντονους ρυθμούς οι μεταγραφικές κινήσεις αφού όσο υπάρχει ακόμη το ερωτηματικό για την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός τόσο γίνονται περίπλοκες οι διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ