EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η πρόβλεψη για τους κατόχους διαρκείας

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ επεξεργάζονται τα δεδομένα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την πρόβλεψη για τους φετινούς κατόχους διαρκείας να αφορά σε έκπτωση 35% για την ανανέωσή του, όποτε ανοίξουν πάλι τα γήπεδα.

Την ώρα που όλοι περιμένου να δουν τι θα αποφασίσει η EuroLeague για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν (το deadline έχει οριστεί για τις 24 Μαΐου), στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μπορεί να έχει προκύψει διαφωνία για το "ψαλίδι" που θα υπάρξει στα συμβόλαια των παικτών, από την άλλη όμως τίθενται επί χάρτου τα πρώτα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με ένα από τα πρώτα ζητήματα να αφορούν στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Αν και παραμένει ακόμη άγνωστο ποια θα είναι η πρόβλεψη για την επόμενη σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με τους φιλάθλους και τη δυνατότητα παρουσίας τους στα γήπεδα, στο τριφύλλι έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε έκπτωση της τάξης του 35% σε όσους κατόχους διαρκείας θελήσουν να ανανεώσουν την... μόνιμη θέση τους στο ΟΑΚΑ.

Το τριφύλλι δεν θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων για τους αγώνες που δεν έγιναν στο τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν, αλλά σχεδιάζει να προβεί σε μια σημαντική έκπτωση για την αγορά του επόμενου διαρκείας, για όποιον πάρει την απόφαση να ανανεώσει την παρουσία του στο γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ