EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ ο Παππάς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Νίκο Παππά πορεύεται ο Παναθηναϊκός εν όψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως εξήγησε τη Δευτέρα (2/3) ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ίαν Βουγιούκας ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα αγωνιστούν κανονικά στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, κάτι που δεν θα συμβεί όμως με τον Νίκο Παππά.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει θέσει τον Έλληνα γκαρντ εκτός των αγωνιστικών του πλάνων, με αποτέλεσμα να τον κρατά εκτός προπόνησης και τη Δευτέρα (2/3) που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την έκτη διαβολοβδομάδα της φετινής χρονιάς.

" Ο Νίκος Παππάς δεν θα παίξει στα επόμενα δύο ματς. Έχω επιλέξει 12 άλλους αθλητές και αυτή είναι η απόφασή μου" ήταν το σχόλιο του Ρικ Πιτίνο στη media day της Δευτέρας και πρόσθεσε: " Θέλουμε τέσσερις νίκες για τα playoffs, δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός παίζει αυτή την περίοδο πολύ καλά, στο ματς του πρώτου γύρου έκαναν μεγάλη ανατροπή. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα κριθεί στα βασικά του παιχνιδιού. Αυτά τα ματς κρίνονται σε απλά πράγματα. Πρέπει να βάλουμε τα σουτ, να είμαστε αποτελεσματικοί. Να κρατήσουμε τα λάθη χαμηλά και να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ