EUROLEAGUE

Ο Πιτίνο αποθέωσε τον Μπιτάτζε: "Σίγουρο pick πρώτου γύρου"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξετρελαμένος με τον Γκόγκα Μπιτάτζε ο Ρικ Πιτίνο, εξέφρασε τον θαυμασμό του για εκείνον στο Twitter.

Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, σε αυτό το ματς που ο Παναθηναϊκός κλείδωσε την πρόκρισή του στα playoffs της EuroLeague 2018/19, βρήκε απέναντί του έναν πραγματικά σπουδαίο νεαρό σέντερ που έχει το ταλέντο για να γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο 20χρονος Γκόγκα Μπιτάτζε αποκτήθηκε στα μέσα της χρονιάς από τη Μπουντούτσνοστ, πρόλαβε όμως να κάνει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις για να συστηθεί στο ευρύ κοινό. Ο Ρικ Πιτίνο, μάλιστα, ήταν εντυπωσιασμένος από τον νεαρό Γεωργιανό σέντερ και δήλωσε την εκτίμησή του σε εκείνον με ένα tweet.

" Απόψε αντιμετωπίσαμε έναν νεαρό σέντερ 20 ετών, που πρέπει να θεωρείται δεδομένα draft pick πρώτου γύρου. Ο Γκόγκα Μπιτάτζε, ένας ψηλός που σουτάρει τρίποντα, είναι ευέλικτος και ευκίνητος. Λατρεύω τις δυνατότητές του" έγραψε ο Πιτίνο για τον παίκτη της Μπουντούτσνοστ που έκλεισε τη σεζόν με 12.1 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.3 μπλοκ ανά 24:12 σε 13 αγώνες.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Μπιτάτζε είχε 16 πόντους από 3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη σε 23:15.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ