EUROLEAGUE

Ο Μάρκους Φόστερ θα παίζει με την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΦΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΦΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού επί αθηναϊκού εδάφους έκανε ο Μάρκους Φόστερ, λίγη ώρα μετά από την προσγείωσή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Πιερ Τζάκσον κι ο Ζακ Όγκαστ είναι οι μοναδικοί απόντες από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μάρκους Φόστερ έφτασε την Τρίτη (18/8) στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μόλις υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και τεστ κορονοϊού.

Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν οι πράσινοι συγκεντρώνονταν στο ΟΑΚΑ για την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της σεζόν 2020/21 και δήλωσε ότι θα παίζει με την ψυχή του για την νέα του ομάδα.

" Είμαι πολύ ενθουσιασμένος Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στη νέα μου ομάδα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να βγω στο παρκέ και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μέσα από αυτή τη μεταγραφή η καριέρα μου παίρνει ώθηση. Θέλω να είμαι έτοιμος και να κάνω αυτό που πρέπει στο παρκέ. Θέλω ναείμαι παίκτης-κλειδί και να βοηθάω να κερδίζουμε. Ο στόχος μου είναι πάντα η νίκη. Μπορώ να υποσχεθώ πως σε κάθε παιχνίδι θα παίζω με την καρδιά μου και θα τα δίνω όλα" ήταν τα λόγια του Μάρκους Φόστερ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ