EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο πόιντ γκαρντ του Βόβορα και οι τραυματισμοί του Νέντοβιτς

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις σκέψεις του για τη θέση του πλέι μέικερ εξέφρασε ο Γιώργος Βόβορας στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Νέμανια Νέντοβιτς να τον αποθεώνει για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε.

Την πρώτη τους επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της σεζόν 2020/21 είχαν το απόγευμα της Τρίτης (18/8) οι προπονητές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την ερχόμενη περίοδο. Το ΟΑΚΑ γέμισε φωνές, οι Πιερ Τζάκσον - Μάρκους Φόστερ - Ζακ Όγκαστ δεν βρέθηκαν εκεί, ούτε ο Γιάννης Μπουρούσης που θα ενσωματωθεί αύριο (19/8) στις προπονήσεις μαζί με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη που αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές, αλλά και τους Νίκο Δίπλαρο - Μιχάλη Καμπερίδη που έχουν αναλάβει βοηθητικό ρόλο.

Ο Γιώργος Βόβορας έχει, με λίγα λόγια, αρκετούς παίκτες για να ξεκινήσει τη δουλειά, αλλά και στόχο να ακολουθήσει τη νέα τάση του ευρωπαϊκού μπάσκετ που -είναι γεγονός- ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη σπουδαίων πόιντ γκαρντ. " Δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες, σαν αυτούς που χτίζαμε στο παρελθόν τις ομάδες. Με τη φιλοσοφία μας και με την ταυτότητά μας, μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που μοιάζει με μειονέκτημα. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στις δύο άκρες του γηπέδου, καθώς αλλάζει η ταυτότητα του πόιντ γκαρντ" ήταν το σχόλιο του νεαρού προπονητή για την αποχώρηση του Νικ Καλάθη και τη μη αντικατάστασή του με παίκτη αυτού ή έστω κοντινού επιπέδου.

Ο Νέμανια Νέντοβιτς, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως " μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι στη μία φορά που μίλησα με τον coach στο τηλέφωνο πριν υπογράψω, δεν αναφέρθηκε στους τραυματισμούς μου. Προτίμησε να μου μιλήσει για όσα έχω πετύχει, μου είπε ότι θέλει να είμαι ηγέτης και ανυπομονώ να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια κατάσταση, με έναν νεαρό προπονητή που θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Άλλωστε πολλοί μου είπαν για το πόσο μπάσκετ γνωρίζει".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ