ΜΠΑΣΚΕΤ

Mundo Deportivo: "Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού"

Mundo Deportivo: "Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγη ώρα μετά την απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό, η Mundo Deportivo αποκάλυψε πως ο συνεργάτης του Καταλανού, Ινίγο Θορθάνο, νοσηλεύεται μετά από κρίση πανικού στα αποδυτήρια.

Μία μέρα μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε πως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έφτασε στο απροχώρητο. Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν , ο Γιώργος Βόβορας θα καθοδηγήσει τους πράσινους τουλάχιστον στο αυριανό (21/12, 21:00) ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, όλη η μπασκετική Ευρώπη ασχολείται με τις εξελίξεις στην πράσινη ΚΑΕ και την ίδια ώρα η Mundo Deportivo κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που δείχνει πως η πίεση στις τάξεις της ομάδας ήταν το τελευταίο διάστημα τεράστια.

" Η απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ είναι το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς διαφωνιών ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον εκκεντρικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο που λίγες μέρες πριν μπήκε στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα και σε πολύ έντονο ύφος απείλησε τους παίκτες και τους προπονητές με πρόστιμο ενός μήνα. Το επεισόδιο αυτό ολοκληρώθηκε με τον Ινίγο Θορθάνο, συνεργάτη του Πασκουάλ, να παθαίνει κρίση πανικού και να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Δεν βρισκόταν στον πάγκο στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Ρεάλ Μαδρίτης" αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo Deportivo .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ