Καταγγελία Παναθηναϊκού: "Εταξε χρήματα στους διαιτητές ο Ολυμπιακός"

"Λάθος ερμηνεία, λάθος μετάφραση" λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πως έγινε από τους διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο καταγγέλλουν ανοιχτά για αθέμιτα μέσα!

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή και το κλείσιμο του φύλλου αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, οι παράγοντες της πράσινης ΚΑΕ όχι μόνο διέψευσαν ότι κατηγόρησαν τους διαιτητές για στοιχηματισμό, αλλά υποστήριξαν ανοιχτά πως οι ομόλογοί τους στην ομάδα του Πειραιά είχαν τάξει χρήματα στους Πατέρνικο, Ζαμοΐσκι.

"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά" ήταν όσα ειπώθηκαν προς τους τρεις διαιτητές, όπως υποστηρίζεται από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο εξηγούν ότι έγινε λάθος ερμηνεία και μετάφραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το φύλλο αγώνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Λήξ' το στο 30'!

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά κατέρρευσε στο τέλος της τρίτης περιόδου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια ομάδα που ξεμένει από... μυαλό και από... βενζίνη

OIKONOMOY

Πρώτα κομπάρσος, μετά θεατής

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που παρέδωσε εύκολα τα όπλα απέναντι στην ελλιπή Ρεάλ Μαδρίτη και για την απάντηση που οφείλει να δώσει στις επόμενες αγωνιστικές

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Against All Odds

Αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς ξεπερνά κάθε λογική. Γι αυτό και τίποτα πλέον δεν μπορεί να προβλέψει κανείς για τη συνέχεια. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS