ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές καταγγέλλουν τον Γιαννακόπουλο στο φύλλο αγώνα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φραστικές επιθέσεις εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός οι διαιτητές της αναμέτρησης. Απάντησαν αμέσως οι παράγοντες των πρασίνων.

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν 2018/19 βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό , που επικράτησε του Ολυμπιακού ( 93-80 ) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης (Πέρεθ, Πατέρνικο, Ζαμοΐσκι) και η άμεση απάντηση των παραγόντων της ΚΑΕ ήταν το τρίτο και το τέταρτο ημίχρονο μιας βραδιάς με αρκετή γκρίνια και ακόμη περισσότερη ένταση.

Αναλυτικά όσα σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα:

" Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης, τουλάχιστον τρία άτομα που κάθονταν στην πρώτη σειρά των courtside θέσεων, απέναντι από τους πάγκους, είπαν στους διαιτητές αρκετές φορές τις φράσεις: "Αντε γαμ...τε, γαμ...με τις μητέρες σας". Την ίδια στιγμή, σηκώνονταν από τις θέσεις τους και χειρονομούσαν επίσης αρκετές φορές.

Στα 21.8 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, στην εκτέλεση βολών, ένα λέιζερ χτυπούσε το πρόσωπο του εκτελεστή αρκετές φορές.

Όταν το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κ. Γιαννακόπουλος) μας περίμενε εσωτερικά του γηπέδου και μας είπε: "Γνωρίζω τα πάντα -το είπε αρκετές φορές- ξέρουμε ότι έχετε παίξει στο στοίχημα 20000, 20000 χιλιάδες ο Πολωνός, 20000 χιλιάδες ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς.

4:45 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, δόθηκε τεχνική ποινή στο νούμερο 5 της Α ομάδας.

7:08 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου δόθηκε τεχνική ποινή στο νούμερο 43 της Α ομάδας για φάουλ.

Δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές καταγγέλλουν τον Γιαννακόπουλο στο φύλλο αγώνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ