EUROLEAGUE

Καλάθης: "Ήμασταν σοφτ, δεν αξίζαμε τη νίκη"

Καλάθης: "Ήμασταν σοφτ, δεν αξίζαμε τη νίκη"

Ο Νικ Καλάθης δεν έψαξε για δικαιολογίες και στάθηκε στην πολύ κακή αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού, η οποία άνοιξε και τον δρόμο στη Βαλένθια για τη νίκη. "Ανεπίτρεπτο το μείον 16", είπε ο αρχηγός του "τριφυλλιού'.

Δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας την πίσω πλευρά του παρκέ εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος απέφυγε τις δικαιολογίες και αντιμετώπισε με κυνισμό την ήττα στη Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που, όπως είπε, ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να κερδίσει.

Ο αρχηγός των πρασίνων είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA: "Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε 55 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 25 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο περιορίσαμε την άμυνά μας. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν αρκετά σοφτ. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο δείξαμε ποιοι είμαστε. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στον χαρακτήρα. Είναι ανεπίτρεπτο ότι ήμασταν 16 πόντους πίσω στο τέταρτο δεκάλεπτο. Υπήρξαν φάσεις που δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν σoφτ.".

Όσο για τη συνέχεια της ομάδας του, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε: "Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στο μπάσκετ και να παίξουμε όπως πρέπει. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω τι πρέπει να κάνουμε για κάθε αντίπαλο. Είναι μεγάλη η σεζόν και πρέπει να προσεγγίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια με διαφορετική νοοτροπία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ