EUROLEAGUE

Για την ισοφάριση με αέρα... Θεσσαλονίκης

Για την ισοφάριση με αέρα... Θεσσαλονίκης

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (20/4, 21:00) στο Game 2 των playoffs, κυνηγώντας τη νίκη - ισοφάριση, σε μία αναμέτρηση που συμπίπτει με την επέτειο της κατάκτησης του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται απόψε (20/4, 21:00) να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, με σκοπό να παραμείνει "ζωντανός" στο κόλπο για την πρόκριση στο Final Four. Οι "πράσινοι" γνωρίζουν άλλωστε πως σε αντίθετη περίπτωση, το έργο τους θα είναι... βουνό, αφού θα κυνηγούν δύο "διπλά" στην Κωνσταντινούπολη για να επαναφέρουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Game 2 με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το γήπεδο θα είναι εκ νέου κατάμεστο (σ.σ.: έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό το sold out), αλλά μέσα σε όλα θα υπάρχει κι ένα ιστορικό στοιχείο που θα συνοδεύει τον αγώνα. Η κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, το 2000. Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια, οι "πράσινοι" έφταναν για δεύτερη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, έχοντας τον "Ζοτς" στον πάγκο τους.

Αφού πρώτα υπέταξαν την Εφές Πίλσεν στον ημιτελικό (81-71), εν συνεχεία ολοκλήρωσαν τη δουλειά σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ (73-67). Από εκείνο το παιχνίδι ο μοναδικός "πράσινος" που συνεχίζει είναι ο Αντώνης Φώτσης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται πλέον στην απέναντι πλευρά, στοχεύοντας στο να κόψει τον δρόμο της πρώην ομάδας του προς το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ