EUROLEAGUE

Χάρντεν: "Σπανούλης με Μπράουν όπως εγώ με τον Πολ"

Houston Rockets players Chris Paul, Bobby Brown and James Harden link arms during the National Anthem before an NBA exhibition basketball game against the Shanghai Sharks Thursday, Oct. 5, 2017, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
Houston Rockets players Chris Paul, Bobby Brown and James Harden link arms during the National Anthem before an NBA exhibition basketball game against the Shanghai Sharks Thursday, Oct. 5, 2017, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke) AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο Τζέιμς Χάρντεν μέσω του "We Are Olympiacos" αποθέωσε τον Μπόμπι Μπράουν, την συνεργασία του τέως συμπαίκτη του με τον Βασίλη Σπανούλη και τόνισε πως ο καλός του φίλος είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

Ο Τζέιμς Χάρντεν με δηλώσεις του στο δεύτερο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού της αγαπημένης τους ομάδας στάθηκε στη μαχητικότητα του Μπόμπι Μπράουν, ενώ τόνισε πως ο καλός του φίλος και ο Βασίλης Σπανούλης μπορούν να συνυπάρξουν με αρμονία και να οδηγήσουν τους "ερυθρολεύκους" στην κορυφή θυμίζοντας το δίδυμο που συνθέτει ο ίδιος με τον Πολ στους Ρόκετς.

"Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ένας πολύπειρος παίκτης με χαρακτήρα νικητή. Έχει παίξει σε πολλά μέρη του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας και έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω. Είναι ανταγωνιστικός σε τέτοιο βαθμό που σε τρομάζει, αγαπάει το άθλημα τόσο πολύ και θεωρώ πως είναι γεννημένος νικητής", δήλωσε ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς στο διαδικτυακό περιοδικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίοζντας πως ο καλός του φίλος "είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μιλάμε αρκετά συχνά, είναι σαν μεγάλος αδελφός και συζητάμε για πολλά θέματα. Και για μπάσκετ και για εκτός μπάσκετ. Μου έχει πει πως είναι αρκετά ικανοποιημένος στην Ελλάδα, περνάει πολύ όμορφα και βρίσκεται σε έναν κορυφαίο οργανισμό, όπως ο Ολυμπιακός".

Σχετικά με την συνεργασία των Βασίλη Σπανούλη και Μπόμπι Μπράουν, ο Τζέιμς Χάρντεν είπε: " ο Μπόμπι και ο Σπανούλης μπορούν να γίνουν οι Χάρντεν και Πολ του Ολυμπιακού και να οδηγήσουν την ομάδα τους στην κορυφή τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και της Ευρωλίγκας. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν μπάσκετ, να συνεργάζονται και να νικάνε. Και φυσικά να πετυχαίνουν αμέτρητα καλάθια. Οπότε αυτός θεωρώ πως είναι συνδυασμός που οδηγεί στην κορυφή".

Photo credits: AP Photo/Michael Wyke

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ