EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Δεν δόθηκε εντολή για φάουλ"

Τόμιτς: "Δεν δόθηκε εντολή για φάουλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στον Sport24 Radio λίγη ώρα μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν να μην κάνουν φάουλ στην τελευταία επίθεση, ενώ τόνισε πως "ο Ολυμπιακός δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι".

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Γερμανία , με την ήττα από την Μπάμπεργκ να τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα; Το απόλυτο των νικών (4/4) για να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio, Γιάννη Φιλέρη, λέγοντας αρχικά πως " ελέγξαμε το παιχνίδι για 39 λεπτά. Παίξαμε καλά στις δύο πλευρές οτυ γηπέδου. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι με τέτοιον τρόπο, τι ανάλυση να κάνεις; Δέχεσαι ένα τρίποντο με 4'' για το τέλος και δεν μπορέσαμε να κάνουμε επίθεση στον χρόνο που απέμενε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι δύσκολο για την ομάδα όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες. Από εκεί και πέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα στην Euroleague. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα και να δούμε τι θα κάνουμε", ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια του Top 16 είπε πως " όλα μπορούν να γίνουν. Όλοι έλεγαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι όταν ήμασταν στο +6 με ένα λεπτό να μένει. Όσο παίζεται το παιχνίδι, πρέπει να παλεύεις και να ελπίζεις".

Όσο για την τελευταία φάση και το καλάθι της Μπάμπεργκ; " Μετά το παιχνίδι, όλοι θα βρουν ότι κάποιος έφταιγε για κάτι. Μπορούσες να κάνεις φάουλ, να βάλουν μια βολή, να πάρουν επιθετικό ριμπάουντ και να βάλουν το καλάθι. Μετά τον πόλεμο, όλοι είναι στρατηγοί. Δεν δώσαμε εντολή για φάουλ. Είπαμε να μην δεχθούμε τρίποντο. Η μπάλα πήγε από την αδύνατη πλευρά, δεν αντιδράσαμε σωστά στο σκριν που έγινε και δεχθήκαμε ένα ελεύθερο σουτ", απάντησε ενώ έκλεισε τα λεγόμενά του επισημαίνοντας πως " προχωράμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που σκύβει το κεφάλι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ