EUROLEAGUE

Το... παράπονο του ΜακΛίν

Το... παράπονο του ΜακΛίν
EUROKINISSI

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασαν μερικές ξένοιαστες στιγμές το Σάββατο (23/12) και ο Τζαμέλ ΜακΛίν έμεινε με το... παράπονο.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν συμμετείχε στην "ερυθρόλευκη" έξοδο του Γιώργου Πρίντεζη, του Βαγγέλη Μάντζαρη, του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου και θέλησε να τρολάρει τους συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε το Σαββατοκύριακο (23-24/12) ελεύθερο στους παίκτες του για να πάρουν τις απαραίτητες... ανάσες, αλλά και για να περάσουν πολύτιμες ώρες με τις οικογένειές τους και τα κοντινά τους πρόσωπα.

Οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου και Παπαπέτρου μαζί με τις συντρόφους και τους φίλους τους το Σάββατο (23/12) έκαναν μία εξόρμηση, στην οποία, όπως φαίνεται,ήθελε να συμμετάσχει και ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο 29χρονος σέντερ, ο οποίος έχει αναπτύξει μία... ιδιαίτερη διαδικτυακή σχέση με τον Πρίντεζη, σχολίασε στο post του (υπ)αρχηγού του. "Παιδιά, σας ευχαριστώ" για την πρόσκληση", έγραψε ο... απρόσκλητος Τζαμέλ ΜακΛίν που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να τρολάρει.

Το... παράπονο του ΜακΛίν
INSTAGRAM
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ