EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Με τον Μπλατ προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα τόσο πολύ"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague έκανε focus στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στάθηκε στους υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Η EuroLeague με την βοήθεια του Ντέιβιντ Μπλατ και του Αξέλ Τουπάν εστίασε στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο αργηγός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε πως η ομάδα του πάντα στοχεύει ψηλά.

"Θέλει να παίξουμε γρήγορα, θέλει να κινούμαστε καλά χωρίς την μπάλα και να είμαστε πιο αθλητικοί. Όπου δούλεψε είχε καλά αποτέλεσματα. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της EuroLeague. Είναι πολύ καλό για εμένα που θα μάθω περισσότερα για το μπάσκετ. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα τόσο πολύ. Μου αρέσει το σύστημά του", είπε ο Βασίλης Σπανούλη για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως "στο τέλος της ημέρας είμαστε στον Ολυμπιακό για να πάμε στο Final Four και να πάρουμε τίτλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ από την πλευρά του ανέφερε: "Οι παίκτες που έχουν πετύχει είναι όλοι σχεδόν ίδιοι. Προσεγγίζουν τις καταστάσεις με τον ίδιο τρόπο κι έχουν το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στην Euroleague. Έχει απίστευτη συγκέντρωση και δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει ένα στόχο καθημερινά".

Τέλος, ο Αξέλ Τουπάν δήλωσε πως ο αρχηγός του " πάντα δίνει το 100%. Από το ζέσταμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν το πάει ποτέ εύκολα, δεν δείχνει τα συναισθήματά του, δίνει τα πάντα στο παρκέ και θέλει να κερδίζει πάρα πολύ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ