ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίντεζης: "Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις"

Πρίντεζης: "Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις"

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για τους ερυθρόλευκους, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα σημεία από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αλλά η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε , δεν είναι αρκετή για την ομάδα του, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης.

"Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, ηττηθήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις την ΤΣΣΚΑ κάτω από τους 70 πόντους. Με τους μεγάλους αντιπάλους όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χάσαμε τρία κρίσιμα ριμπάουντ στο τέλος", είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της NOVA, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την καταστροφική, όπως αποδείχθηκε, τρίτη περίοδο της αναμέτρησης:

"Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόλις 5 λάθη και δεν αφήσαμε την ΤΣΣΚΑ να βρει ρυθμό. Καταφέραμε να επανέλθουμε, αλλά με μεγάλους αντιπάλους οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τους αγώνες. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην προπόνηση για να βελτιωθούμε".

Επίσης, παρατήρησε πως "σε γενικές γραμμές μείναμε στο πλάνο μας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν αρκεί η καλή εμφάνιση. Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις ακόμα κι αν είσαι νέα ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες".

Σχετικά με το χαμηλό σκορ, είπε: "Θα υπάρξουν μέρες που δεν μπορείς απλά να τρέχεις. Σε παιχνίδια όπως το σημερινό που η αντίπαλός μας, η ΤΣΣΚΑ ήταν διαβασμένη, είναι αρκετά καλά δύσκολο βρεις εύκολα καλάθια.. Έχουμε παίκτες που διαθέτουν την εμπειρία και σε 2η ταχύτητα διαβάζουν το ματς. Στα κλειστά ματς πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις, να γυρίζουμε μπάλα και βρίσκουμε πόντους μέσα από άμυνα και οργανωμένο παιχνίδι".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: "Η EuroLeague είναι ένας μαραθώνιος. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις τα ντέρμπι. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η EuroLeague είναι ένας μαραθώνιος και αυτή είναι η πιο δύσκολη χρονιά. Είναι μία περίοδος που έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν το βλέπουμε ως δικαιολογία. Πρέπει να δουλεύεις για να κάνεις το κάτι παραπάνω. Βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στα playoffs".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ