EUROLEAGUE

Ποκουσέβσκι: "Ο Παπανικολάου είπε στον Μπλατ να με βάλει"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξέι Ποκουσέβκι, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών έγινε ο νεότερος που ντεμπουτάρει για τον Ολυμπιακό στη Euroleague, υποστήριξε ότι ο Κώστας Παπανικολάου παρότρυνε τον Ντέιβιντ Μπλατ να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ομορφη βραδιά για τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι, που στα 17 του έκανε ντεμπούτο στη EuroLeague για να γίνει ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος περιφερειακός αποκάλυψε ότι ο Κώστας Παπανικολάου ήταν αυτός που παρότρυνε τον Ντέιβιντ Μπλατ να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην εντός έδρας νίκη (89-69) επί της Μπάγερν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague

"Με έσπρωξε πολύ να παίξω ο Παπανικολάου. Είπε στον κόουτς να με βάλει. Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και στον κόουτς που με έβαλε. Ένιωθα καλά και ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ελεύθερα. Ήταν πολύ καλά. Θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που θα μπουν τα σουτ. Το καλάθι αυτό θα το θυμάμαι.

Βήμα βήμα πρώτα απ' όλα, θέλω να παίζω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να είμαι στην 12άδα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Χωρίς παπούτσια είμαι 2,12 με τα παπούτσια είμαι 2,15. Θέλω να παίζω στο 2-3. Νιώθω πολύ καλά εκεί και ο κόουτς Μπλατ με βάζει εκεί να παίξω. Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να παίξω και στο ΝΒΑ. Θέλω να δείξω ότι ξέρω και να βοηθήσω την ομάδα, είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός", υποστήριξε ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ