EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Όποιος έχει τραυματιστεί, συμπάσχει με τον Ματ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Παπαπέτρου και Μαντζαρης, πέρα από την ήττα από την Ρεάλ, στάθηκαν στην αγωνία τους με τον τραυματισμό του Λοτζέσκι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ, οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησαν για την ήττα από την ισπανική ομάδα και στάθηκαν στον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αρχικά, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας: "Χάσαμε αρκετά λέι-απ, αρκετούς εύκολους πόντους. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Αμυντικά παίξαμε καλά σε μεγάλο βαθμό. Πήραμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δεν τα αξιοποιήσαμε. Χάσαμε αρκετά σουτ".

Για το αν είναι έτοιμο, πλέον,να παίξει περισσότερο στο "3": "Προσωπικά είμαι έτοιμος για να κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Φυσικά είμαι έτοιμος να παίξω και πάλι στο "3". Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι με τον Ματ. Όποιος έχει ζήσει τραυματισμούς καταλαβαίνει και συμπάσχει μαζί του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχει κάτι σοβαρό".

Για το αν πλέον είναι ζητούμενο η ξεκούραση και η συντήρηση δυνάμεων: "Δεν υπάρχει συντήρηση, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν άλλαζε κάτι, είτε νικούσαμε, είτε χάναμε, δεν θα άλλαζε κάτι. Θα παραμέναμε στην 3η θέση. Αλλά είναι και το γόητρο και θέλαμε να νικήσουμε την Ρεάλ".

Για το αν κάνουν στον Ολυμπιακό σχέδια για τον αντίπαλο: "Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα. Δεν μας απασχολούν τα σενάρια, ούτε ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε. Κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και το τι κάνει. Έχουμε το αβαντάζ και θέλω να το αξιοποιήσουμε".

Μάντζαρης: "Η ατυχία μας χτύπησε και πάλι την πόρτα"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε τα εξής για το παιχνίδι: "Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Αρχίσαμε καλά το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά μετά κατεβάσαμε τον διακόπτη. Είχαμε κακές επιθέσεις, η Ρεάλ έβαλε κάποια σουτ και βρήκε ψυχολογία. Στο τέλος παλέψαμε για την ανατροπή, αλλά δυστυχώς στην προσπάθειά μας χάσαμε και τον Ματ. Δεν χάθηκε τίποτα και συνεχίζουμε".

Για τη συνέχεια: "Θέλουμε να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε σωστά ενόψει των πλέι οφ που είναι πολύ σημαντικά. Ξέρουμε όλες τι ομάδες είναι. Δεν ξέρουμε ακόμη αντίπαλο, αλλά κοιτάμε την ομάδα μας. Να έχουμε υγεία γιατί η ατυχία πάλι μας χτύπησε την πόρτα".

Για το αν μπορεί και ψηλότερα από την τρίτη θέση ο Ολυμπιακός: "Θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας και ήταν στόχος μας. Για εμάς είναι το ίδιο αφού το πετύχαμε. Θα μπορούσαμε 2οι, αλλά θα μπορούσαμε και 5οι και 6οι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά τώρα κοιτάζουμε μπροστά".

Αγραβάνης: "Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Ματ"

Για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι: "Ο Ματ στην τελευταία φάση έπαθε έναν τραυματισμό που φαίνεται σοβαρός. Ωστόσο, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε νίκες".

Για τις ευκαιρίες που θα του δοθούν: "Σήμερα δεν ήμουν τόσο καλός. Έχασα εύκολα καλάθια. Όλοι όμως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και γι' αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα. Γιατί έχουμε 13-14 ετοιμοπόλεμους παίκτες".

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε πως "εμείς δεν διαλέγουμε αντιπάλους. Το βασικό είναι ότι θα έχουμε πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα παλέψουμε πολύ για να διαφυλάξουμε την έδρα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ