EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Τίμα

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Τίμα

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνει το "παρών" στο ΣΕΦ και τον Γιάνις Τίμα να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό (4/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ολυμπιακός άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Oι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη (3/1) ολοκλήρωσαν τους για το "αιώνιο" ντέρμπι, ενώ στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος με την παρουσία του στο φαληρικό στάδιο έδειξε την στήριξη του ίδιου και του αδελφού του, Παναγιώτη στην ομάδα τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μάλιστα είδε τον Γιάνις Τίμα να ανεβάζει "στροφές", καθώς ο Λετονός φόργουορντ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της ομάδας του. Η συμμετοχή του Λετονού φόργουορντ, όμως, στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague παραμένει αμφίβολη και ο προπονητής του θα μάθει την Παρασκευή (4/1), αν θα τον έχει στην διάθεσή του.

Επίσης, αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη διαδοχική ημέρα, αλλά έχει μείνει πίσω και καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ