EUROLEAGUE

Διεθνή ΜΜΕ: "Ο Σλούκας επιστρέφει σπίτι του"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας έλυσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα για το τέλος της καριέρας του στην τουρκική ομάδα και την επιστροφή στους Πειραιώτες.

Ο Κώστας Σλούκας έλυσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε και πλέον όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού με τη φανέλα το οποίου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια. Πρόκειται δίχως την παραμικρή αμφιβολία για μια από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού στην EuroLeague, με τον διεθνή πλέι μέικερ να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα με την οποία έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και φιλοδοξεί να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Η είδηση για το τέλος της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα και κατ' επέκταση αυτή που θα ακολουθήσει με τον Ολυμπιακό έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

Διεθνή ΜΜΕ: "Ο Σλούκας επιστρέφει σπίτι του"

" Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στο σπίτι του. Η Φενέρμπαχτσε θα μπορούσε να κρατήσει τον παίκτη, καθώς είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αλλά σεβάστηκε την επιθυμία του" αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca, ενώ προσθέτει: " Ο Σλούκας πέρασε τα οκτώ πρώτα χρόνια της καριέρας του με την κόκινη ομάδα με την οποία κέρδισε δύο φορές τον τίτλο στην EuroLeague (2012 και2013). Μια ομάδα που έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης.

Στον Ολυμπιακό θα βρει και πάλι τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η εμπιστοσύνη και η κατανόηση ανάμεσά τους θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια".

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΤΗ ΡΕΑΛ"

Η Mundo Deportivo στέκεται στο γεγονός ότι ο Σλούκας ήταν η βασική λύση που είχε στο μυαλό του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο στην περίπτωση που ο Φακούντο Καμπάτσο έκανε το άλμα για το ΝΒΑ. " Ο Σλούκας, που ήταν ένας από τους παίκτες που ενδιέφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Καμπάτσο αποφάσιζε να πάει στο ΝΒΑ, σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά η επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Στον Ολυμπιακό θα συναντήσει τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά, ενώ θα συναντήσει τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη".

"ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ"

Τέλος από την πλευρά του το Nova.rs γράφει χαρακτηριστικά: " Λόγω των όσων έκανε ο Έλληνας παίκτης για το σύλλογο με τον οποίο κέρδισε εννέα τρόπαια, μεταξύ των οποίων το πιο πολύτιμο είναι η Ευρωλίγκα το 2017, η Φενέρμπαχτσε, αν και είχε συμβόλαιο μαζί του αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Διεθνή ΜΜΕ: "Ο Σλούκας επιστρέφει σπίτι του"

Πριν πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας φορούσε την κόκκινη και λευκή φανέλα του συλλόγου Πειραιά για επτά χρόνια, με την οποία κέρδισε δύο φορές στην EuroLeague (2012 και 2013). Θα συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς και με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη”".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ