EUROLEAGUE

Τέλος ο Κώστας Σλούκας από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Κώστας Σλούκας από τη Φενέρμπαχτσε
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Κώστα Σλούκα, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Ο 30χρονος γκαρντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί -με κάθε επισημότητα- παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος αποχαιρέτησε τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι του 2015 και πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς το 2017.

" Το μονοπάτι μας χωρίστηκε με τον Κώστα Σλούκα. Θα τον θυμόμαστε ως ένα από τα σημαντικότερα μέλη της ομάδας, τον ευχαριστούμε για όσα έκανε και του ευχόμαστε επιτυχία στην επόμενη σελίδα στην καριέρα του" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φενερ.

Η αποχώρησή του είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, με το Sport24.gr να αποκαλύπτει από τις 4 Ιουνίου το ραντεβού του με τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στα πέντε χρόνια που βρέθηκε στην Ulker Sports Arena, ο Κώστας Σλούκας βελτίωνε συνεχώς την απόδοση και τους αριθμούς του, μετρώντας φέτος 11.6 πόντους (με 42.2% στα τρίποντα), 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 29'03'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ