EUROLEAGUE

Ο Κάιλ Χάινς εξήγησε γιατί ο δικός του Ολυμπιακός κυριάρχησε στην Ευρώπη

Ο Κάιλ Χάινς εξήγησε γιατί ο δικός του Ολυμπιακός κυριάρχησε στην Ευρώπη

Δεν ξεχνάει τη διετία του στον Ολυμπιακό ο Κάιλ Χάινς, δεν ξεχνάει τα "αδέλφια" του όπως χαρακτήρισε τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Άντιτς, Ντόρσι, Σλούκα με τους οποίους κατέκτησε δύο φορές τη EuroLeague.

Όταν ο Ολυμπιακός τον πήρε το καλοκαίρι του 2011 από τη Μπάμπεργκ, η συντριπτική πλειψηφία του κόσμου απορούσε γιατί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επένδυσε σε έναν σέντερ με ύψος κάτω από τα δύο μέτρα. Ο Κάιλ Χάινς έδωσε τις απαντήσεις του στο παρκέ και με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέκτησε δύο φορές τη EuroLeague, στις μόλις δύο σεζόν που έμεινε στην Ελλάδα. Και όμως, ακόμη και σήμερα, ο Αμερικανός θυμάται με νοσταλγία εκείνη τη διετία (2011-2013).

" Εκείνη η ομάδα ήταν πραγματικά ξεχωριστή για τη χημεία της εντός κι εκτός γηπέδων. Οι παίκτες που βρίκσονταν στο ρόστερ, ο Σπανούλης, ο Άντιτς, ο Πρίντεζης, ο Ντόρσι, ο Σλούκας... Όλοι έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις από αυτά που πετύχαμε. Η χημεία έκανε τη διαφορά, ήμασταν σαν αδέλφια. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ήταν ο λόγος που μας βοήθησε να κερδίσουμε τόσα πολλά. Εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλο, πραγματικά αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο και θέλαμε μόνο το καλό του διπλανού μας. Αυτό είναι το σημαντικότερο" είπε ο Χάινς στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, της Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ