EUROLEAGUE

Μόνο με θαύμα ο Μιλουτίνοφ στη Μαδρίτη

Μόνο με θαύμα ο Μιλουτίνοφ στη Μαδρίτη
EUROKINISSI

Το πρωί της Τετάρτης (9/1) θα αποφασίσουν οι γιατροί και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αν ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ. Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συμβεί.

Ήταν ο μεγάλος απόντας της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και αναγκάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο για παρακολούθηση. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είχε τον αγώνα με τους Βάσκους από την τηλεόραση, οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν πως το πρωί της Τετάρτης (9/1) θα κριθεί από τους γιατρούς αν είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ματς της Πέμπτης με τη Ρεάλ (22:00), ωστόσο αυτό μόνο με θαύμα θα συμβεί.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είναι προπονητής που πιέζει τους αθλητές του, ενώ μοιάζει απίθανο -και ακραίο- να ρισκάρουν στον Ολυμπιακό την μετάδοση της ίωσης στους υπόλοιπους παίκτες. Εκτός αυτού, ένας εμπύρετος οργανισμός αντιδρά άσχημα σε καταστάσεις με λιγότερο οξυγόνο, η πτήση για τη Μαδρίτη είναι πολύωρη και με απλά λόγια δεν υπάρχει λόγος να κάνει ο Μιλουτίνοβ αυτό το ταξίδι, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του θα έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ και όχι του φαβορί.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ