EUROLEAGUE

Μανού Τζινόμπιλι σε οπαδό του Ολυμπιακού: "Ούτε εγώ θα με υπέγραφα"

Μανού Τζινόμπιλι σε οπαδό του Ολυμπιακού: "Ούτε εγώ θα με υπέγραφα"
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Οπαδός του Ολυμπιακού έγραψε στο Twitter ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ομάδας του ήταν το γεγονός ότι δεν πήρε τον Μανού Τζινόμπιλι κι ο Αργεντινός έδωσε μια επική απάντηση.

Ένα συγχαρητήριο μήνυμα του Μανού Τζινόμπιλι στον Μπράντον Πολ στο Twitter, οδήγησε σε μια πολύ ιδιαίτερη στιχομυθία ανάμεσα στον θρυλικό Αργεντινό και έναν οπαδό του Ολυμπιακού μία μέρα μετά από τον θρίαμβο των ερυθρόλευκων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας .

" Ωραίος Μπράντον Πολ! Είναι σπουδαίο να βλέπω ότι παίζεις τόσο καλά. Εύχομαι τα καλύτερα" έγραψε ο Τζινόμπιλι στον Αμερικανό, για να γράψει ένας οπαδός του Ολυμπιακού πως " ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει η ομάδα στην ιστορία της, ήταν που δεν υπέγραψε τότε έναν νεαρό με το όνομα Μανού Τζινόμπιλι".

Τι απάντησε ο παλαίμαχος θρύλος του αθλήματος; Αυτό που ουδείς περίμενε: " Ούτε εγώ θα με υπέγραφα" ήταν η ατάκα του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί μαζί του το καλοκαίρι του 2000, όταν προπονητής τους ήταν ο Ηλίας Ζούρος. Τελικα ο Τζινόμπιλι κατέληξε στη Βίρτους και η συνέχεια είναι γνωστή.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ