EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο"

Κεμζούρα: "Εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο"
EUROKINISSI

"Εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο" δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άλμπα στο Βερολίνο. Δείτε όσα είπε ο Λιθουανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Δύο μέρες μετά από την ήττα στο Μόναχο ο Ολυμπιακός ανασυντάχθηκε και έκανε τρομερή εμφάνιση στο Βερολίνο για να κερδίσει την Άλμπα εύκολα ( 99-80 ) και να ανέβει στο 4-6 μετά από τη 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20. Ο Κεστούτις Κεμζούρα ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, προτίμησε όμως να μην πει πολλά στη συνέντευξη Τύπου καθώς έχει ήδη δει πόσο σκληρή είναι η φετινή διοργάνωση και πόσο συχνά είναι τα σκαμπανεβάσματα των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή:

" Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να εκπνοήσουμε ένα καλό πλάνο και να το εκτελέσουμε στην εντέλεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, τις περισσότερες στιγμές ελέγξαμε τον αιφνιδιασμό, τους αφήσαμε να βάλουν τρίποντα, αλλά ξέραμε ότι αυτή η ομάδα δεν τα παρατά. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα. Το ριμπάουντ ήταν ένα από τα κλειδιά για τη νίκη, νιώθω πως είχαμε το πλεονέκτημα και ήταν σημαντικό γι' αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ρούμπιτ, ο Πρίντεζης, ο Μιλουτίνοβ έκαναν εξαιρετική δουλειά. Η υπεροχή μας στη ρακέτα ήταν ξεκάθαρη. Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε, βρήκαμε όμως τον τρόπο και ξέρουμε ότι εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ