EUROLEAGUE

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Με τη δύναμη της φωνής σας και ΜΟΝΟ"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κάλεσμα προς το κοινό της για κόσμια συμπεριφορά στο αυριανό (3/3 στις 21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μία μέρα πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι αιωνίων για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε με ανακοίνωση την υποστήριξη του κόσμου της. Οι Πειραιώτες περιμένουν ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο απέναντι στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό θέλουν να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί.

Together We Fight".

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ