EUROLEAGUE

Η Μπεσίκτας πάει τον ΜακΚίσικ στη FIBA για διπλό συμβόλαιο

Arizona State forward Shaquielle McKissic drives to the basketb during the second half of an NCAA college basketball game in the NIT in Richmond, Va., on Sunday, March 22, 2015.  Richmond won 76-70 in overtime. (AP Photo/Zach Gibson)
Arizona State forward Shaquielle McKissic drives to the basketb during the second half of an NCAA college basketball game in the NIT in Richmond, Va., on Sunday, March 22, 2015. Richmond won 76-70 in overtime. (AP Photo/Zach Gibson) AP

Η Μπεσίκτας με ανακοίνωσή της τόνισε πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο. Στη FIBA οδηγεί την υπόθεση η τουρκική ομάδα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως έκανε δικό του τον Σακίλ ΜακΚίσικ, η Μπεσίκτας με τοποθετήθηκε για το θέμα, τονίζοντας πως ο παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο. Οι "μαύροι αετοί" αναφέρουν με κάθε επισημότητα πως δεν υπάρχει οποιουδήποτε είδους οφειλή προς τον παίκτη, αυτός δεσμεύεται ακόμη βάσει της συμφωνίας που έχει υπογραφεί το καλοκαίρι και επισημαίνουν ότι η υπόθεση θα διευθετηθεί μέσω της FIBA.

" Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις μας αναφορικά με το συμβόλαιό του έχουν εκπληρωθεί. Αν ο ΜακΚίσικ έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για διπλό συμβόλαιο. Ενημερώνουμε το κοινό πως θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες και θα απευθυνθούμε στη FIBA και την τουρκική ομοσπονδία για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου".

Η Μπεσίκτας πάει τον ΜακΚίσικ στη FIBA για διπλό συμβόλαιο
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ