Η Μπεσίκτας πάει τον ΜακΚίσικ στη FIBA για διπλό συμβόλαιο

Η Μπεσίκτας με ανακοίνωσή της τόνισε πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο. Στη FIBA οδηγεί την υπόθεση η τουρκική ομάδα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως έκανε δικό του τον Σακίλ ΜακΚίσικ, η Μπεσίκτας με τοποθετήθηκε για το θέμα, τονίζοντας πως ο παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο. Οι "μαύροι αετοί" αναφέρουν με κάθε επισημότητα πως δεν υπάρχει οποιουδήποτε είδους οφειλή προς τον παίκτη, αυτός δεσμεύεται ακόμη βάσει της συμφωνίας που έχει υπογραφεί το καλοκαίρι και επισημαίνουν ότι η υπόθεση θα διευθετηθεί μέσω της FIBA.

"Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις μας αναφορικά με το συμβόλαιό του έχουν εκπληρωθεί. Αν ο ΜακΚίσικ έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για διπλό συμβόλαιο. Ενημερώνουμε το κοινό πως θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες και θα απευθυνθούμε στη FIBA και την τουρκική ομοσπονδία για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έτσι τον κερδίζει η Μπάρτσα

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναλύει την... δημοπρασία για τον Καλάθη πριν το σφυρί χτυπήσει τρεις φορές.

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο επίλογος γράφτηκε τον Απρίλιο

Το τέλος της EuroLeague που αποδείχθηκε πως μπήκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Ζόρντι Μπερτομέου που επέλεξε να κόψει δρόμο και η "σκοτεινή" επόμενη μέρα της Λίγκας. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Το πιο περίεργο καλοκαίρι

Οι ομάδες σχεδιάζουν το μέλλον τους, αλλά ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούν το παρόν τους. Ακόμα και με παίκτες που το έχουν αποφασίσει να τις εγκαταλείψουν την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.