Αντιπρόεδρος των εφοπλιστών ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συγκροτήθηκε σε σώμα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Ανιπρέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η εκλογική διαδικασία έγινε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/2) και μία μέρα μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου της Ένωσης, ενώ στον προεδρικό θώκο παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο Θεόδωρος Βενιάμης ύστερα από την σχετική τροποποίηση του καταστατικού, το οποίο προέβλεπε όριο τις τρεις θητείες.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

 Πρόεδρος: Βενιάμης Ε. Θεόδωρος

Αντιπρόεδροι:  Αγγελόπουλος Κ. Γεώργιος, Μαρτίνος Ι. Κωνσταντίνος

Γραμματείς:  Λαιμός Ν. Αντώνιος-Θωμάς, Τραυλού Ν. Μελπομένη

Ταμίας:  Ξυλάς Α. Ιωάννης

Αναπλ. Ταμίας: Μακρυμίχαλος Ι. Γεώργιος

Μέλη οι κ.κ.: Αγγελάκης Ι. Γεώργιος, Αγγελικούσης Α. Ιωάννης,  Βαφειάς Ν. Χαράλαμπος, Βενιάμης Θ. Νικόλαος, Δράγνης Π. Ιωάννης, Ιωαννίδης Π. Ιωάννης, Κανελλάκης Χ.Φραγκίσκος, Καρούσης Ι. Κωνσταντίνος, Κουμάνταρος Γ. Ιωάννης, Κούστας Δ. Ιωάννης (Δρ.), Κωνσταντακόπουλος Β. Κωνσταντίνος, Λασκαρίδης Κ. Παναγιώτης, Λεκανίδης Δ. Στέφανος, Λιβανός Σ. Γεώργιος, Λύρας Κ. Ιωάννης, Λώς Δ. Ματθαίος (Δρ.), Νομικός Α. Μάρκος, Οικονόμου Χ. Γεώργιος, Παπαγιαννόπουλος Α. Βασίλειος, Προκοπίου Γ. Ιωάννα, Φαφαλιός Ι. Δημήτριος, Φράγκου Ν. Αγγελική, Χανδρής Δ. Μιχαήλ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΙΛΕΡΗΣ

Ευάλωτος και σοφτ…

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τον ευάλωτο και «σοφτ» Ολυμπιακό που δεν έχυσε το γάλα από την καρδάρα, αλλά πρέπει να πάρει πολλά μαθήματα από το πρώτο αποτυχημένο διαγώνισμα εντός έδρας.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

"Έκατσε" η βάρκα...

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος δεν εξεπλάγην από το διπλό της πυραυλοκίνητης Αρμάνι, είδε τον Ολυμπιακό δυο ταχύτητες πίσω και συνεχίζει να συνιστά σε όλους ψυχραιμία ασχέτως αποτελεσμάτων.

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο δύσκολος δρόμος του Πασκουάλ και η λέξη-κλειδί στον Παναθηναϊκό

Ο Λοτζέσκι τραυματίστηκε κι ο Πασκουάλ επέλεξε να περπατήσει στο δύσκολο δρόμο, την ώρα που μία λέξη μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στη φετινή EuroLeague. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24