EUROLEAGUE

Συνιδιοκτήτης Μακάμπι: "Πάνω από 50% πιθανότητες για επανέναρξη της EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο συνιδιοκτήτης της Μακάμπι, Ντέιβιντ Φέντερμαν, δήλωσε ότι υπάρχουν πάνω από 50% πιθανότητες για επανεκκίνηση της EuroLeague, ενώ τα έβαλε με την ισραηλινή λίγκα.

Ο Ντέιβιντ Φέντερμαν είχε μερικά σημαντικά πράγματα να πει σε συνέντευξή του στο "one.co.il", ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας για την επανέναρξη της EuroLeague, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην ισραηλινή λίγκα μετά την γνωστοποίηση των ημερομηνιών της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, που έρχονται κόντρα με αυτές της EuroLeague.

Ο συνιδιοκτήτης της Μακάμπι (έχει περίπου το 30% των μετοχών της ομάδας) ρωτήθηκε για τις εξελίξεις που υπάρχουν και όταν η κουβέντα πήγε στην EuroLeague δήλωσε: " Πριν μερικές εβδομάδες δεν πίστευα ότι μπορεί να επανεκκινήσει η σεζόν. Πλέον όμως υπάρχει περισσότερο από 50% πιθανότητα να συμβεί αυτό".

Όσο αισιόδοξος και αν εμφανίστηκε ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του εναντίον των άλλων ομάδων, επαναλαμβάνοντας ότι αν η Μακάμπι χρειαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και την EuroLeague, θα επιλέξει την δεύτερη.

Συγκεκριμένα, ο Φέντερμαν δήλωσε: " Ενοχλήθηκα που κάποιοι δήλωσαν ότι δεν το γνώριζαν αυτό και δεν το άκουσαν. Η κουβέντα για την επανέναρξη της EuroLeague γίνεται εδώ και δύο εβδομάδες.

Στο Ισραήλ αλλάζουν τους κανονισμούς συνέχεια και αυτό με ενοχλεί. Με κάλεσε μέχρι και ο Υπουργός αθλητισμού χωρίς να έχει ενημερωθεί για τα δεδομένα που υπάρχουν. Έχουμε συμβόλαιο (σ.σ με την EuroLeague) και δε μπορούμε να το παραβούμε. Εγώ αυτό το ξέρω καλύτερα από όλους, γιατί εγώ το συνέταξα πριν μερικά χρόνια.

Είναι δύσκολο να βρεθεί λύση. Ίσως στο τέλος να μην γίνει τίποτα αν δεν επανεκκινήσει η EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ