EUROLEAGUE

Ψήφο εμπιστοσύνης σε Σπάχια η Μακάμπι, που "βλέπει" VTB League

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μακάμπι αποφάσισε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τον Νέβεν Σπάχια στο πάγκο της. Εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην VTB League τη νέα σεζόν η "Ομάδα του λαού"!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ισραήλ αποδείχθηκε αρκετή για να διατηρήσει την θέση του στον πάγκο της Μακάμπι ο Νέβεν Σπάχια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον έμπειρο τεχνικό, ελπίζοντας ότι την επόμενη σεζόν η ομάδα θα έχει καλύτερη πορεία στην EuroLeague.

Την ίδια στιγμή τα ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη Μακάμπι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην VTB League την επόμενη σεζόν αντί για την ισραηλινή λίγκα! Ο προβληματισμός πάντως των πρωταθλητών Ισραήλ είναι ότι βάσει κανονισμών στην VTB League πρέπει κάθε ομάδα να έχει 6 γηγενείς παίκτες στην 12αδα της, κάτι που από τη νέα σεζόν θα ισχύει και στο Ισραήλ. Υπάρχει βέβαια μία μεγάλη διαφορά: Στο Ισραήλ κάθε ομάδα πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει δύο γηγενείς παίκτες στο παρκέ, κάτι που δεν ισχύει στην VTB League.

Κανείς δεν ξέρει ποια απόφαση θα πάρει η Μακάμπι, η οποία κάποια στιγμή στα μέσα της σεζόν είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να παραταχθεί με διαφορετικό ρόστερ στο Ισραήλ σε σχέση με την EuroLeague. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι σκέφτεται σοβαρά να αγωνιστεί στην VTB League σίγουρα δείχνει πολλά πράγματα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ