EUROLEAGUE

Ουίλμπεκιν: "Ο Μπλατ μού μίλησε για τη Μακάμπι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSIS

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έφτασε στο Ισραήλ και μίλησε για την απόφασή του να παίξει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την επόμενη τριετία. Οι ατάκες του Ντέιβιντ Μπλατ που τον έπεισαν να πει το "ναι".

Η μετακίνηση του Σκότι Ουίλμπεκιν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες του καλοκαιριού στην EuroLeague. Ο εκρηκτικός γκαρντ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Νταρουσάφακα, αναζητώντας ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, μια ομάδα με την οποία μπορεί να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, εξήγησε πως " πάντα μου άρεσε εδώ (σ.σ.: στο Τελ Αβίβ). Πάντα μου άρεσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, συγκυριακά το πρώτο παιχνίδι της καριέρας μου στην EuroLeague ήταν απέναντί της. Μου είχε κάνει εντύπωση η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της στο γήπεδο, γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε έναν σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία".

Ένας από τους λόγους που είπε το "ναι" φαίνεται πως είναι κι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, που πέρασε ένα σημαντικό μέρος της καριέρας του στην "ομάδα του λαού", ήταν μεταξύ εκείνων τους οποίους κάλεσε ο Σκότι Ουίλμπεκιν προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες. " Μου μίλησε για την ομάδα, αγαπάει πολύ την ομάδα. Άκουσα διάφορες ιστορίες από εκείνον, φαίνεται πως πέρασε καλά εδώ", σημείωσε χαρακτηριστικά ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους που έχει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ:

" Είμαι εδώ για να κερδίσω το πρωτάθλημα. Δούλεψα σκληρά το καλοκαίρι κι ο στόχος μου είναι να είμαι ακόμη καλύτερος τη νέα σεζόν".

Όσο για το αν μπορεί η ομάδα του Νέβεν Σπάχια να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου στην EuroLeague και να κατακτήσει το τρόπαιο στη Βιτόρια; " Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα, είμαστε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη χημεία που θα αποκτήσουμε ως ομάδα", απάντησε πριν αναχωρήσει με προορισμό το ξενοδοχείο και εν συνεχεία το γήπεδο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ