EUROLEAGUE

"Ματιές Μακάμπι στον Μάικ Τζέιμς"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι παρακολουθεί την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς και αν μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο ενδεχομένως να κινηθεί για την περίπτωσή του.

Η συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Σέλβιν Μακ έχει κάνει αβέβαιο το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια. Κι ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο τι θα γίνει, στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι η Μακάμπι κοιτάζει διακριτικά την περίπτωσή του!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στην "Ομάδα του Λαού" έχουν ανοιχτές... κεραίες τους και παρακολουθούν την υπόθεση του Τζέιμς, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μακάμπι και την περσινή σεζόν, πριν ο Αμερικανός διαλέξει την πρόταση της Αρμάνι.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια σε αυτό το σενάριο, δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ήδη στο ρόστερ της δύο Αμερικανούς πόιντ γκαρντ: Τον Σκότι Γουίλμπεκιν και τον Νέιτ Γουόλτερς, με τον τελευταίο μάλιστα να αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Όπως και να έχει, αργά ή γρήγορα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τζέιμς στην Αρμάνι και τότε θα φανεί κατά πόσο έχει βάση το δημοσίευμα που θέλει τη Μακάμπι να εξετάζει την περίπτωσή του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ