EUROLEAGUE

Μακάμπι: Εκτός και ο Γιοβέλ Ζούσμαν για το υπόλοιπο της Winner League

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιοβέλ Ζούσμαν τραυματίστηκε στην ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, με ισραηλινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός από το υπόλοιπο της post season.

Η ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου αποδείχθηκε το μικρότερο από τα κακά που προέκυψαν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Γιοβέλ Ζούσμαν αποχώρησε από το παιχνίδι με τους κόκκινους με μυϊκό πρόβλημα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα με ενάμιση μήνα, σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα.

Κάτι που συνεπάγεται την απουσία του από το υπόλοιπο της post season στην Winner League, αρχής γενομένης από τον "τελικό" με τη Χάποελ Τελ Αβίβ το βράδυ της 23ης Ιουλίου, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final Four ου ισραηλινού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζει επίσης τον Ελάιζα Μπράιαντ και τον Κουίνσι Έισι για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιοβέλ Ζούσμαν είχε σημαντικό ρόλο στο rotation της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 8 πόντους (με 34.4% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.3 λάθη ανά 25.8 λεπτά συμμετοχής στη Winner League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ