EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο "στόχαστρο" ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Memphis Grizzlies guard Tyler Dorsey (22) reacts to a play against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Paul Sancya)
Memphis Grizzlies guard Tyler Dorsey (22) reacts to a play against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Paul Sancya) AP PHOTO/PAUL SANCYA

Το κενό στην περιφέρεια παραμένει για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία φέρεται να έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ δεν έχει βρει ακόμη συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα και τα περιθώρια να στενεύουν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει εστιάσει -ξανά- την προσοχή στον Τάιλερ Ντόρσεϊ . Όπως αποκαλύπτει το Sport5 του Ισραήλ, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ομογενή γκαρντ, για το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, η "ομάδα του λαού" είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, ο οποίος τότε απάντησε ότι θέλει να εξαντλήσει την πιθανότητα να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Κάτι που δεν έχει καταφέρει έως τώρα όμως . Σε αυτό λοιπόν ποντάρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ψάχνει για έναν ακόμη περιφερειακό για να κλείσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

AP Photo/Paul Sancya

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ