EUROLEAGUE

Μακάμπι: Προς αποχώρηση ο Έισι

Ο Κουίνσι Έισι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο
Ο Κουίνσι Έισι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ η παραμονή του Κουίνσι Έισι στη Μακάμπι γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αφού απομακρύνεται το σενάριο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Κουίνσι Έισι φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον στον δρόμο της εξόδου από τη Μακάμπι. Οι δύο πλευρές φέρονταν να είναι κοντά σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού, ο Οθέλο Χάντερ ζήτησε να μείνει ο φίλος του, ωστόσο σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Σάντι Κόεν, ο Έισι μάλλον θα αποχωρήσει.

" Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, οι δρόμοι της Μακάμπι και του Κουίνσι Έισι αναμένεται να χωρίσουν" έγραψε χαρακτηριστικά ο Κόεν στο twitter:

Μακάμπι: Προς αποχώρηση ο Έισι

Σε περίπτωση που τελικά ο Έισι αποχωρήσει από τη Μακάμπι, τότε δεν αποκλείεται να ασχοληθεί μαζί του η Μπαρτσελόνα, η οποία φαινόταν πριν μερικές ημέρες να εξετάζει την περίπτωσή του.

Την φετινή σεζόν ο Έισι είχε 10.9 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 4.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ