EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος δίνει την ευκαιρία στον Ντόρσεϊ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο μέρες μετά τη δήλωση για την απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δώσει την ευκαιρία στον διεθνή γκαρντ να του... αλλάξει άποψη, αφού τον δήλωσε για τους αγώνες της Winner League.

Την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στη Winner League του Ισραήλ έχει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον δήλωσε για το πρωτάθλημα εν όψει του ντέρμπι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Δεδομένου ότι στο Ισραήλ επιτρέπονται πέντε ξένοι, ο διεθνής γκαρντ (που πρόσφατα αρνήθηκε να πάρει το ισραηλινό διαβατήριο) δεν βρισκόταν μεταξύ των επιλογών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μόλις το βράδυ της Παρασκευής (25/10), ο έμπειρος τεχνικός απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του 23χρονου γκαρντ, εξηγώντας πως αυτός οφείλεται στην απόδοσή του. Απ' ότι φαίνεται όμως, αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και -μαζί- τη δυνατότητα να ανατρέψει την... κατάσταση, αγωνιζόμενος στο εγχώριο πρωτάθλημα και δη σε ντέρμπι με τους κόκκινους της Ιερουσαλήμ.

Μετά από τέσσερις αγώνες στην EuroLeague, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βρεθεί στο παρκέ για 36'12'' συνολικά, μετρώντας 10 πόντους με 2/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ