EUROLEAGUE

Μακάμπι και Ραζνάτοβιτς αντέδρασαν στη φήμη για τον Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ισπανικό δημοσίευμα ενόχλησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, καθώς υποστήριζε ότι η Αρμάνι Μιλάνο διαπραγματεύεται με τον Σκότι Γουίλμπεκιν εκμεταλλευόμενη οικονομικά προβλήματα των Ισραηλινών.

Ένα ισπανικό δημοσίευμα το πρωί της Παρασκευής (1/5) ενόχλησε στον υπερθετικό βαθμό τόσο τους παράγοντες της Μακάμπι, όσο και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έλεγε πως "η Αρμάνι Μιλάνο διαπραγματεύεται με τον Σκότι Γουίλμπεκιν, εκμεταλλευόμενη τα οικονομικά προβλήματα των Ισραηλινών", με τους ανθρώπους της ομάδας του Τελ Αβίβ να βλέπουν το συγκεκριμένο tweet και να δίνουν μια ξεκάθαρη θέση.

" False" έγραψαν, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ατζέντης του Αμερικανού σκόρινγκ γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έγραψε στον δικό του λογαριασμό πως: " Πρόκειται για ένα εντελώς λάθος ρεπορτάζ. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο πριν από μερικούς μήνες και δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει. Είμαι έκπληκτος με το ρεπορτάζ".

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό και στο ενδεχόμενο να παίζει για καιρό χωρίς κόσμο στις εξέδρες, θα έχει ακόμη σημαντικότερο οικονομικό πρόβλημα, προς το παρόν ωστόσο δεν φαίνεται να υπαρχει θέμα με τον Γουίλμπεκιν που είναι το Α και το Ω στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ