EUROLEAGUE

Ξεκάθαρη η Μακάμπι Τελ Αβίβ: "Στις 25/5 θα ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε περίπτωση που μέχρι τις 25/5 ανακοινωθεί συνέχεια της σεζόν στη EuroLeague.

Με το πρωτάθλημα του Ισραήλ να επιστρέφει στις 20 Ιουνίου , τα δεδομένα στην περίπτωση της Μακάμπι και της Χάποελ είναι απλά. Αν η EuroLeague και το Basketball Champions League συνεχιστούν, τότε οι δύο σπουδαίες ομάδες της χώρας δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα αλλά στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις. Αυτό ανακοίνωσε η ομάδα του Τελ Αβίβ, η οποία εξήγησε ότι μέχρι τις 25 Μαΐου θα έχει ενημερώσει για τις προθέσεις της.

" Μόλις μάθουμε τι θα συμβεί με τη EuroLeague, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Προτείναμε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγώνες με κοινό στις εξέδρες, αλλά δεν είδαμε ανταπόκριση. Επαναλαμβάνουμε, αν η EuroLeague επιστρέψει, η Μακάμπι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Πλέον αναμένουμε την επιστροφή των παικτών μας τις επόμενες ημέρες" αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του Τελ Αβίβ .

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ