EUROLEAGUE

Κάσπι: "Τον Ιούλιο θα επιστρέψω στις προπονήσεις"

Κάσπι: "Τον Ιούλιο θα επιστρέψω στις προπονήσεις"
EUROKINISSI

Ο Όμρι Κάσπι δήλωσε ότι τον Ιούλιο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, αφού τότε θα έχουν συμπληρωθεί 6 μήνες από την εγχείριση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ο Όμρι Κάσπι ήταν ο μεγάλος άτυχος της Μακάμπι φέτος, αφού ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο τον άφησε εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο. Όπως φαίνεται ωστόσο θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή

Μιλώντας σε podcast γνωστής Ισραηλινής δημοσιογράφου ο Κάσπι δήλωσε ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις τα τέλη Ιουλίου, δηλαδή σε περίπου δύο μήνες, ενώ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Ιανουάριο εγχειρίστηκε στη Νεα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ο Κάσπι δήλωσε: " Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να πάω στη Νέα Υόρκη και να χειρουργηθώ από έναν ειδικό γιατρό που ειδικευόταν στην δική μου πάθηση (σ.σ είχε πειραχθεί ένας σύνδεσμος στο αριστερό γόνατο).

Υποβλήθηκα σε μία περίπλοκη επέμβαση σε έναν σύνδεσμο, τόσο λόγω του χρόνου αποθεραπείας που χρειάζεται, όσο και λόγω του τρόπου ίασης. Ο γιατρός όμως έχει 95% επιτυχία στις εγχειρίσεις του, οπότε ελπίζω να είμαι από τις πετυχημένες περιπτώσεις του".

Κλείνοντας ο Κάσπι αποκάλυψε ότι έχει δρόμο μπροστά του: " Στις 24 Ιουλίου θα κλείσω 6 μήνες από τότε που χειρουργήθηκα και θα μπορώ να προπονηθώ. Μέχρι τότε δεν επιτρέπεται ούτε να τρέξω ούτε να κάνω άλματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς μπάσκετ. Τόσο καιρό δουλεύω μόνο στο γυμναστήριο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ