EUROLEAGUE

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Η Μακάμπι σκέφτεται να μην κρατήσει τον Ντόρσεϊ"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η Μακάμπι σκέφτεται να μην ενεργοποιήσει την option στο συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τη νέα σεζόν για οικονομικούς λόγους.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενδέχεται να χρειαστεί να ψάξει για ομάδα όταν ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ. Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sports.Walla" η Μακάμπι σκέφτεται να μην ενεργοποιήσει τον όρο που έχει στο συμβόλαιό του για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της την σεζόν 2020/21.

Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καραντίνα επειδή ήρθε σε επαφή με άτομο που έχει κορονοϊό, είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων το περασμένο καλοκαίρι, με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 750.000 δολάρια. Με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν αλλάξει όμως λόγω του κορονοϊού, στη Μακάμπι σκέφτονται ότι ίσως χρειαστεί να μειώσουν τα έξοδα.

Την φετινή σεζόν ο Ντόρσεϊ είχε 12.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 38.7% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 9.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 38.9% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ