EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Ο' Μπράιαντ η Μακάμπι

Charlotte Hornets forward Johnny O'Bryant III (8) grabs a loose ball away from Detroit Pistons forward Eric Moreland during the first half of an NBA basketball game Monday, Jan. 15, 2018, in Detroit. (AP Photo/Duane Burleson)
AP Photo/Duane Burleson AP PHOTO/DUANE BURLESON

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόντι Ο'Μπράιντ, με τον Αμερικανό φόργουορντ πρακτικά να παίρνει την θέση του ΝτεΣόν Τόμας στο ρόστερ.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/7) περί συμφωνίας της Μακάμπι με τον Τζόντι Ο'Μπράιντ (25 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) αποδείχθηκε ότι είχαν βάση. Η "Ομάδα του Λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ, ο οποίος ουσιαστικά θα πάρει την θέση του ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος άφησε τη Μακάμπι για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Ο'Μπράιαντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ, αφού μετά την επιλογή του στο Νο36 του ΝΒΑ Draft του 2014 από τους Bucks προσπαθούσε να καθιερωθεί στο ΝΒΑ χωρίς επιτυχία, φορώντας διαδοχικά τις φανέλες των Bucks, των Nuggets και των Hornets.

Την σεζόν 2017/18 ο Ο'Μπράιαντ είχε 4.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10.5 λεπτά συμμετοχής με τους Hornets, ενώ πήρε μέρος σε 36 αγώνες.

AP Photo/Duane Burleson

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ