EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε ΝτεΣόν Τόμας ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε ΝτεΣόν Τόμας ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο ΝτεΣόν Τόμας, με τους "πράσινους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο ΝτεΣόν Τόμας ήταν εδώ και μερικές ημέρες ο εκλεκτός του Τσάβι Πασκουάλ για τη θέση του πάουερ φόργουορντ , με τους "πράσινους" να έχουν φροντίσει εδώ και μέρες να προσεγγίσουν τον Αμερικανό φόργουορντ και να συμφωνήσουν μαζί του. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Την σεζόν 2017/18 ο Τόμας αγωνίστηκε στη Μακάμπι, με την φανέλα της οποίας είχε 11.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 11.5 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 24.4 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Διαβάστε ΕΔΩ το αφιέρωμα στην ζωή και την καριέρα του ΝτεΣόν Τόμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκόςανακοινώνει την απόκτηση τουΝτεσόν Τόμαςγια ένα χρόνο.

ΟΝτεσόν Τόμαςγεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1991 στηνIndianaτων ΗΠΑ, έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τουςBishop LuersτουFort Wayne High School.Στα κολεγιακά του χρόνια βρέθηκε στοOhio State,ενώ το 2013 επιλέχθηκε στη θέση 58 τουNBA draftαπό τουςSan Antonio Spurs.Την τελευταία του χρόνια στο κολέγιο μέτρησε 19,8 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα!

Ακολούθησε η άκρως επιτυχημένη ευρωπαϊκή... περιπέτεια με πρώτο του σταθμό τη γαλλικήJSF Nanterreκαι δεύτερο τηνBarcelonaτουΤσάβι Πασκουάλ.Το 2015 επέστρεψε στις ΗΠΑ και στουςAustin Spurs,τη θυγατρική ομάδα τωνSpursμετρώντας 15,4 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς.Το 2016 επανήλθε στην Ευρώπη για λογαριασμό τηςAnadolu Efes,όπου αγωνίστηκε για μια σεζόν, πριν πάρει μεταγραφή για τηνMaccabi Tel Aviv.

Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της ομάδας του λαού, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 11,5 πόντους (45,5% δίποντα, 42,5% τρίποντα, 68,9% βολές), 3,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι στηνEuroleague.Επίσης, κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχοντας 11,7 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ