EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Θέλαμε κάτι σπουδαίο, έχουμε μια ευκαιρία με τη Μπαρτσελόνα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Nτούσκο Ιβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα για τον τελικό της Liga Endesa όπου η Μπασκόνια θα παλέψει για τον τίτλο απέναντι στη Μπαρτσελόνα την Τρίτη (30/6).

Μετά την επικράτηση κόντρα στη Βαλένθια, η Μπασκόνια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Για την ευκαιρία στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αφού πρώτα σχολίασε όσα έγιναν στον ημιτελικό.

" Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, καταφέραμε να παίξουμε με τον τρόπο που είχαμε προετοιμάσει πριν από την αναμέτρηση. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, είχαμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ και τρέξαμε όταν μας δόθηκε η ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος, δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα μας ήταν πολύ καλή", υποστήριξε ο τεχνικός της Μπασκόνια μιλώντας στους Ισπανούς δημοσιογράφους και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα πετυχαίνει η ομάδα του αλλά και τον τελικό με τη Μπαρτσελόνα λέγοντας: " Απολαμβάνω να βλέπω αυτή την ομάδα να παίζει. Έβλεπα την ομάδα από την πρώτη στιγμή να θέλει να κάνει κάτι σπουδαίο. Έχουμε μια ευκαιρία για τον τίτλο. Ηττηθήκαμε στον πρώτο αγώνα που παίξαμε εναντίον τους. Πρέπει έχουμε καλύτερη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη".


TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ