EUROLEAGUE

Ντε Κολό: "Κάποιες φορές ο Ομπράντοβιτς τρελαίνεται και φωνάζει πολύ"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε στο Radio Marca για τη συνεργασία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον λόγο που δεν επέστρεψε στην Ισπανία το καλοκαίρι.

Η συνεργασία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα μείνει αξέχαστη στον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος θα έχει να λέει για τις... φωνές του πολύπειρου τεχνικού. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μίλησε στο Radio Marca για τη συνεργασία με τον "Ζοτς" και τον λόγο που είπε "όχι" στην επιστροφή στην Ισπανία το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως η καλύτερη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η οριστική διακοπή της σεζόν.

"Είμαστε εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς αγώνες και προπονήσεις. Προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε φέτος. Για μένα, το καλύτερο θα ήταν να αναβληθεί οριστικά η σεζόν και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη. Το βασικότερο όλων είναι η υγεία μας" δήλωσε αρχικά ο Νάντο Ντε Κολό.

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: "Έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Κάποιες φορές τρελαίνεται και φωνάζει πολύ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας".

Όσο για το τέλος; Απάντησε ερωτήση αναφορικά με το ενδιαφέρον που υπήρχε για εκείνον το καλοκαίρι, όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ: "Είχα δυο - τρεις πιλογές, αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν να δω κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη, πριν εν τέλει επιστρέψω στην Ισπανία. Όλοι ξέρουν πως όταν είναι να κλείσω την καριέρα μου, θέλω να το κάνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ισπανία. Ήμουν πολύ τυχερός έως τώρα που δούλεψα με προπονητές όπως ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ