EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Βέσελι κάνει ευτυχισμένο τον Ομπράντοβιτς

Φενέρμπαχτσε: Ο Βέσελι κάνει ευτυχισμένο τον Ομπράντοβιτς
EUROKINISSI

Ο Γιαν Βέσελι έχει επιστρέψει στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Τσέχο να επαναφέρει όσα έλειψαν από τη ρακέτα της Φενέρμπαχτσε

Εδώ και μία εβδομάδα, ο Γιαν Βέσελι έχει τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επιστρέφοντας μετά από απουσία δύο μηνών στη ρακέτα της Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει μεταμορφωθεί.

Ο Τσέχος "ψηλός" έχει γυρίσει για τα καλά στο παρκέ, επαναφέροντας όλα όσα έλειψαν από τη front line της τουρκικής ομάδας και ισορροπώντας το ροτέισον του προπονητή της, μετά και την επιστροφή του Τόμας. Μετά από δύο αναγνωριστικά παιχνίδι την περασμένη "διαβολοβδομάδα", όπου είχε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ απέναντι στη Βιλερμπάν και 7 πόντους με 6 ριμπάουντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Βέσελι μπήκε στα... βαθιά του ρόλου και του χρόνου που έχει στη Φενέρμπαχτσε. Στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε πάνω από 15' έχοντας μάλιστα 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στο ζωγραφιστό.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε δύο από τα καρφώματα που προσέφερε στο παιχνίδι:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ