ΜΠΑΣΚΕΤ

Επένδυσε σε πρώην ερυθρόλευκο "εκτελεστή" η Φενέρμπαχτσε!

Επένδυσε σε πρώην ερυθρόλευκο "εκτελεστή" η Φενέρμπαχτσε!
EUROKINISSI

Λίγες μέρες μετά τον φρικτό τραυματισμό του Τάιλερ Ένις, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρήκε τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ. Διαβάστε ποιος είναι ο νέος παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ένις θα χάσει τη σεζόν 2018/19, μετά τον φρικτό τραυματισμό του στο ματς του τουρκικού πρωταθλήματος με την Μπουγιουκτσεμετσέ, όμως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχασε χρόνο και βρήκε τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στην περιφερειακή γραμμή της Φενέρμπαχτσε.

Αυτός θα είναι ο Έρικ Γκριν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που έπαιξε πέρυσι στη Βαλένθια και παραμένει free agent. Ο 26χρονος Αμερικανός σκόρερ είχε τη σεζόν 2017/18 μέσους όρους 14.4 πόντων, 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 24:35 συμμετοχής σε 28 αγώνες της EuroLeague.

Από τον all-around και σκληρό αμυντικό Μπράντλεϊ Γουαναμέικερ στον πιο επιθετικό και "ελαφρύ" Τάιλερ Ένις και τελικά στον σκόρερ Έρικ Γκριν, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς άλλαξε φιλοσοφία και μένει να δούμε αν ο νέος του παίκτης μπορεί να δώσει μια έξτρα ώθηση στην επίθεση για να οδηγήσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης (από την οποία έχασε στον τελικό του 2017) ξανά στην κορυφή.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού μέσω Twitter επιβεβαίωσε την συμφωνία του με την τουρκική ομάδα, καθώς δεν έκρυψε πως "είμαι ενθουσιασμένος που πηγαίνω στην Φενέρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ