EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Τζεφ Μπρουκς η Μιλάνο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Τζεφ Μπρουκς ενισχύοντας την γραμμή ψηλών της. Ως Ιταλός θα αγωνιστεί ο πρώην παίκτης της Μάλαγα.

Η απόκτηση του ιταλικού διαβατηρίου ανέβασε την αξία του Τζεφ Μπρουκς (29 χρονών, 2.03 μέτρα φόργουορντ), στην Ευρώπη, ωστόσο στην Ιταλία την... εκτόξευσε, αφού πλέον δεν θα πιάνει θέση ξένου. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αρμάνι Μιλάνο φρόντισε να τον "καπαρώσει", με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η είδηση, τότε ο Μπρουκς θα είναι η 4η μεταγραφή της ομάδας μετά τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Νέιθαν Μπερνς ( αμφότερων την απόκτηση ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης ο πρόεδρος της ομάδας, Λίβιο Πρόλι ) και Αμεντέο Ντέλα Βάλε .

Άξιο αναφοράς βέβαια είναι το γεγονός ότι οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που απέκτησε η Αρμάνι είτε είναι Ιταλί (Ντελά Βάλε), είτε έχουν ιταλικό διαβατήριο (Μπρουκς-Μπερνς, με τον δεύτερο να είναι πλέον και διεθνής).

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρουκς είχε 8.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ