EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ψάχνει το "κόλπο" με Ουλανόβας

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Εντγκάρας Ουλανόβας με τη Ζάλγκιρις ολοκληρώνεται, με την Αρμάνι Μιλάνο να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Στην πόρτα της εξόδου ο Νέμανια Νέντοβιτς.

Η σταθερότητα που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια ο Εντγκάρας Ουλανόβας τον έχει μετατρέψει σε έναν εκ των πλέον αξιόπιστων φόργουορντ της EuroLeague. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που "καθαρίζει" αγώνες, η ικανότητα στην προσωπική και ομαδική άμυνα και η οικονομία στην επίθεση τον έχουν καταστήσει πολύτιμο για τη Ζάλγκιρις την τελευταία εξαετία -και δη από την στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Το συμβόλαιό του με τους πράσινους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Αρμάνι Μιλάνο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport. Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να αλλάξει κάποια βασικά κομμάτια του έμψυχου δυναμικού του προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν και να βρεθεί στα playoffs. Εξ ου το ενδιαφέρον για τον 28χρονο φόργουορντ, ο οποίος φέτος είχε 8.3 πόντους (με 36.8% στα τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Από την άλλη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νέμανια Νέντοβιτς, ο οποίος για ακόμη μία σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Βάσει αριθμών άλλωστε έκανε τη χειρότερη χρονιά του στην EuroLeague την τελευταία τριετία, με 7.9 πόντους και 34.3% στα τρίποντα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ