EUROLEAGUE

Πέσιτς για Μίροτιτς: "Δεν θα παίξει για φιστίκια, απέρριψε 45 εκατ. από τους Μπουλς"

Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic reacts to his three-point basket during the second half of Game 2 of a second round NBA basketball playoff series against the Boston Celtics Tuesday, April 30, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 123-102 to tie the series at 1-1. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic reacts to his three-point basket during the second half of Game 2 of a second round NBA basketball playoff series against the Boston Celtics Tuesday, April 30, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 123-102 to tie the series at 1-1. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δήλωσε πως εννοείται πως ο Νίκολα Μίροτιτς θα έχει μεγάλο συμβόλαιο, προσθέτοντας ότι ο ταλαντούχος φόργουορντ απέρριψε πρόταση45 εκατ. δολαρίων από τους Μπουλς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν το "μπαμ" του καλοκαιριού από την Μπαρτσελόνα, που έφερε τα πάνω-κάτω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την απόκτησή του άλλοτε ΝΒΑερ φόργουορντ. Κι ενώ η κουβέντα για το πόσα λεφτά πήρε ο Μαυροβούνιος με το ισπανικό διαβατήριο φόργουορντ έχει ανοίξει, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Ο τεχνικός των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό μέσο και όταν η κουβέντα πήγε στον Μίροτιτς ήταν ξεκάθαρος: " Ο Μίροτιτς είχε προσφορές από ομάδες του ΝΒΑ. Ξέρω ότι οι Μπουλς του πρόσφεραν 45 εκατ. δολάρια. Συνήθως όταν ένας παίκτης του επιπέδου του επιστρέφει στην Ευρώπη αν και έχει μία τόσο μεγάλη προσφορά, όλοι αναρωτιούνται αν επιστρέφει για τα λεφτά.

Προφανώς ο Μίροτιτς δεν θα παίξει για φιστίκια. Σαφώς και δεν ήρθε τσάμπα και έχει ένα συμβόλαιο που αντικατοπτρίζει την κλάση του, αλλά αυτά τα νούμερα που ακούγονται είναι ψεύτικα. Ο τύπος είναι Ευρωπαίος και η οικογένειά του έχει αγοράσει σπίτι στην Βαρκελώνη".

Κλείνοντας, ο Πέσιτς είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον, αφού υποστήριξε ότι αυτά τα νούμερα των συμβολαίων που ακούγεται ότι προσφέρει η Μπαρτσελόνα δεν ισχύουν και πως οι διαρροές γίνονται από τις αντίπαλες ομάδες, επειδή θέλουν να "πλήξουν" τους Καταλανούς: " Αυτές οι φήμες έρχονται από τους αντιπάλους μας. Όταν ο Γουόλτερ Ταβάρες υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την Ρεάλ, λέει ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα και πόσο χαρούμενος είναι, ενώ δεν αναφέρονται χρήματα.

Όταν ο Τόμα Ερτέλ υπέγραψε για 2+1 χρόνια, με πήρε τηλέφωνο αμέσως ο μάνατζέρ του (Μίσκο Ραζνάντοβιτς) και με ρωτάει: 'Τι είναι αυτά τα νούμερα που αναφέρονται;' Ακολούθως μου εξήγησε ότι έχει πρόβλημα, επειδή οι άλλοι παίκτες διαβάζουν αυτά που γράφονται και όταν μαθαίνουν πως κάποιος έχει πάρει 50 εκατομμύρια, θέλουν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια".

AP Photo/Morry Gash

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ